Lasten Keskuksen kevään 2016 tuotannossa monipuolista ja laadukasta lukemista lapsille

Lasten Keskuksen kirjakevät tarjoaa jälleen monipuolista ja laadukasta lukemista lapsille. Kirjoissa nousevat esiin kansainvälisyys, suvaitsevuus, luonto, vuodenajat, itsetunto ja rohkeus.

Hannele Soljander-Halmeen kirja on tuhti tietopaketti vuoden juhla-, merkki- ja liputuspäiviin liittyvästä musiikista. Lasten oma lauluvuosi täydentää Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla palkittua Lasten oma vuosikirja -teosta. Lähes sata laulua sisältävän kirjan mukana on CD-levy.

Pirkko Vainion kuvakirjassa Reino saa siivet Reino-hiiri löytää sisältään ikiomat, pikkuruiset siivenalut, jotka se voi itse tahdon, tarkkaavaisuuden ja mielikuvituksen voimalla kasvattaa.

Jukka Itkosen uusissa, lintuaiheisissa runoissa tavataan monenmoisia visertäjiä.  Monet Tiira tiiraa tiiraa -runokirjan linnuista voi tavata kotoisissa metsissä, pihapiirissä tai järvellä, mutta runoihin on pyrähtänyt mukaan myös hieman erikoisempia lajeja.

Liitteenä Lasten Keskuksen kevät 2016, word ja pdf.

Linkki sähköiseen luetteloon:

http://issuu.com/kirjapaja/docs/lk_kirjapaja_lastenkirjaesite_2016_

Lisätietoja: Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy, viestintäpäällikkö Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@lastenkeskus.fi. 09 6877 4535.

 Arvostelukappaleet: Minna Vatja, minna.vatja@lastenkeskus.fi