Kirjapajan kevään 2016 tuotantoa – ajatukset asuvat kirjoissa

Kirjoista inspiroivimpia ovat sellaiset, joista välittyy henkilökohtainen ote.  Ne kutsuvat mukaansa matkalle, jossa opitaan eletystä ja saadaan eväitä tulevaan.

Tommy Hellsten pohtii tähän asti henkilökohtaisimmassa teoksessaan yksilön uskoa ja uskon etsintää. Tie merkityksen löytymiseen on monesti kuoppainen ja matkalla kohdatut ristiriidat kiivaita ja repiviä.

Heikki Palmun muistelmateos vie vauhdikkaaseen 60-luvun maailmaan: aktiiviseen opiskelijapolitiikkaan, nuoren kirjailijan elämään ja muutosten myllertämään kirkkoon.

Serafim Seppälä on täyttänyt monen lukijan toiveen ja tarttunut enkeli-aiheeseen. Tuloksena on upea teos, joka avaa kristinuskon varhaisia lähteitä ja luo kiinnostavia yhteyksiä nykykulttuuriin.

Pia Lindroosin ja Päivi Lipposen kirjassa on tositarinoita tämän päivän myllerryksistä ja naisten muutosvalmiudesta työelämässä - miten työuraan voi ja kannattaa itse vaikuttaa.  

Kaisa Vermasheinä kertoo lukijalle, kuinka voi itse valmistaa hellivää ja hoitavaa kosmetiikkaa omalta pihalta ja lähimetsistä löytyvistä raaka-aineista.

Ajatukset asuvat kirjoissa - mutta niin asuu myös  hyvä mieli ja keväinen raikkaus , jotka  leimaavat lahjakirjavalikoimaamme. Sieltä löytyy löytyy sopiva lahja moniin eri tilanteisiin.

Liitteet: Kirjapajan kevät 2016, word-tiedosto ja pdf.

Alla linkki sähköiseen luetteloon:

http://issuu.com/kirjapaja/docs/kevat_kirjakauppa_2016_lr

Lisätietoja: Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy, viestintäpäällikkö Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi.

Arvostelukappaleet: Minna Vatja, minna.vatja@kirjapaja.fi