Lasten Keskuksen keväässä juhlavuoden teemoja ja uutuuskirjoja tutuilta ja uusilta tekijöiltä

Tiedote 25.11.2016

Lasten Keskuksen kirjakevät 2017 tarjoaa jälleen monipuolista ja laadukasta lukemista.

Varhaisnuorten kirjoissa esiin nousevia teemoja ovat muun muassa nuorten tunnetaidot, avaruus, tietoturva ja netiketti.

Ronja Salmen ja Jami Nurmisen Onks noloo? -kirja saa toivottua jatkoa. Kirjan ja ruusun päivän nimikkoteos jatkaa noloilua, tällä kertaa leirikoulussa. Tunteiden dynamiikkaa ja tunnetaitoja käsitellään ja harjoitellaan Anne-Mari Jääskeläisen ja Sanna Pelliccionin (kuv) kirjassa Mitä sä rageet? Verkon fiksusta ja turvallisesta käytöstä kertoo nuorten tietokirja Oikeella tavalla online! Tittamari Marttisen ja Terese Bastin (kuv) suosittu Leon lemmikkiuutiset -sarja jatkuu teoksella Lemmikkien laivamatka.

Katselu- ja kuvakirjoissa rauhoitutaan unen tulon äärellä, suoriudutaan ensimmäisestä parturikäynnistä ja etsitään prinssi Hurmeloa.

Marjo Nygårdin värikylläinen ja mullantuoksuinen Kaikessa on itua - Siilin puutarhassa tutustuttaa puutarhanhoidon salaisuuksiin ja kasvun ihmeeseen. Reformaation juhlavuonna matkataan Mikael Agricolan aikaan. A sanoi Agricola  -teos tarinoi suomen kirjakielen synnystä ja elämästä viisisataa vuotta sitten. Tekijöinä ovat Tytti Issakainen, Maisa Tonteri, Kaisa Häkkinen ja Pekka Rahkonen (kuv).

Liitteenä Lasten Keskuksen kevät 2017, word ja pdf.

Linkki sähköiseen luetteloon:

http://issuu.com/kirjapaja/docs/lk_kirjapaja_lastenkirjaesite_2016_

Lisätietoja: Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy, viestintäpäällikkö Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@lastenkeskus.fi. 09 6877 4535.

Arvostelukappaleet: Minna Vatja, minna.vatja@lastenkeskus.fi