Tiedotteet medialle


Panu Pihkalan teos tarjoaa apua ympäristöahdistukseen

21.11.17

Panu Pihkalan Päin helvettiä? Ympäristöahdistus ja toivo (Kirjapaja) on ensimmäinen suomenkielinen teos ympäristöahdistuksesta. Se auttaa ymmärtämään ympäristökysymysten aiheuttamia reaktioita ja tarjoaa välineitä omien ja yhteisten tunteiden käsittelyyn. Ympäristöahdistuksen kohtaaminen auttaa katsomaan tulevaisuuteen valoisammin.

Maailman tila huolettaa

Lähimetsän kaataminen ja puhtaiden kal...

Lue lisää: Panu Pihkalan teos tarjoaa apua ympäristöahdistukseen


Leijona se venytteli on oivaltava kokoelma suomalaista lastenrunoutta

08.11.17

Leijona se venytteli (Lasten Keskus) on Tuula Korolaisen ja Riitta Tuluston kokoama lastenrunokirja, joka esittelee lastenrunoutta Suomen itsenäisyyden ajalta. Tekijät ovat toimittaneet juhlavuoteen kaksi runokokoelmaa. Keväällä ilmestyi aikuislyriikan kokoelma Ikäisekseen hyvin säilynyt. Satavuotiaan Suomen runoja (Kirjapaja), jossa on runo jokaiselta itsenäisyyden vuodelta.

Lastenr...

Lue lisää: Leijona se venytteli on oivaltava kokoelma suomalaista lastenrunoutta


Pekka Haavisto kulkee uutuusteoksessaan suomalaisuuden jäljillä

07.11.17

Arto Terosen ja Jouko Vuolteen teos Urheilun nousuja ja laskuja (Kirjapaja) jatkaa tekijöiden suosittua Kiveen hakatut -sarjaa, jossa he kertovat suomalaisten urheilusankareiden ja urheilumaailman taustavaikuttajien elämästä, menestyksen riemusta ja karvaista tappionhetkistä.

Uudessa teoksessa mukana on useita hiljattain edesmenneitä urheilijoita ja urheiluvaikuttajia, kuten Matti Hagman, Aki Hintsa, Aarne Honkavaara, Paavo Noponen ja M...

Lue lisää: Urheilun nousuja ja laskuja -kirja tarjoaa urheilun henkilöhistoriaa ja suuria tunteita


Risto Lindstedtin hyväntuulinen matkakirja vie mukanaan maailmalle

18.10.17