Ajankohtaista

Tommy Hellstenin seurassa - Savoy-teatterissa 3.9.2016

20.06.2016

Tommy Hellstenin seurassa on syyskuun alun tapahtuma Savoy-teatterissa. Tilaisuus juhlistaa suosikkiterapeutin neljännesvuosisadan mittaista kirjailijanuraa. Tilaisuuden isäntänä toimii Lorenz Backman. Lipunmyynti juhlaseminaariin 3.9.2016 klo 14-18 Savoy-teatterissa Helsingissä on alkanut 20.6.2016.

Seminaarissa Tommy Hellsten käsittelee vieraittensa kanssa ihmisenä olemisen keskeisiä kysymyksiä: Miten voin elää elämääni ilman että toteutan entistä enemmän menneisyyttäni? Voinko löytää syvemmän merkityksen elämälleni? Voinko avautua rakkaudelle, vaikka en voi hallita, ymmärtää enkä ansaita sitä? Vieläkö virtahepo lymyilee olohuoneissa? Mitä tarkoittaa: "Koskaan ei ole liian myöhäistä tulla siksi joka on"?

Tommy Hellstenin Virtahepo olohuoneessa ilmestyi ensimmäisen kerran 25 vuotta sitten. Teos on puhutellut yhä uusia lukijasukupolvia ja ollut saatavilla koko ajan vuodesta 1991 lähtien.

Tilaisuudessa on esillä myös Hellstenin uusin tuotanto. Tähän olen tullut - Kirja merkityksen löytämisestä (2016) ilmestyi viime keväänä. Siitä tekijää haastattelee opetusneuvos Kalevi Virtanen. Lisää elämän ja elämäntaidon suuria kysymyksiä on esillä Isa Merikallion kanssa käytävässä keskustelussa. Elokuussa ilmestynyt Minuiksi - Löytöretkiä henkiseen kasvuun -teos, jonka Hellsten on toimittanut yhdessä Tiina Tuomikosken kanssa, avaa puhuttelevia kasvutarinoita. Teos on myös yksi konkreettinen osoitus Tommy Hellstenin elämäntyön ja toimintamallin siirtymisestä uusille tekijöille.

Tommy Hellstenin seurassa - Löytöretkiä henkiseen kasvuun

Liput: 25 e Ticketmaster.fi